Wiza turystyczna do Rosji

Pośrednictwo wizowe do Rosji

Pola oznaczone * muszą zostać wypełnione

Stolica: Moskwa
Waluta: Rubel
Czas: UTC + 2

Wymagania dotyczące wyrobienia wizy turystycznej do Rosji
Wskaż myszką wybrany dokument aby wyświetlić dodatkowe informacje.

  • Paszport
    Posiadający nie mniej niż 2 wolne strony na wizy, ważny przez min. 6 miesięcy licząc od daty zakończenia wizy.
  • Voucher turystyczny
    Voucher i potwierdzenie obsługi turysty zagranicznego jest dokumentem wystawianym (na jednym blankiecie) przez firmę posiadającą ważny numer rejestrowy w Federalnym Rejestrze Touroperatorów Ministerstwa Kultury Federacji Rosyjskiej.
  • Wniosek wizowy
    Wypełniany elektronicznie. Należy go wydrukować i podpisać. Podpis powinien być taki, jak w paszporcie.
  • Zdjęcie
    Aktualne zdjęcie (wykonane w przeciągu ostatnich 6 miesięcy), w wymiarze 3,5 x 4,5 cm. Wykadrowane jak do paszportu biometrycznego: twarz na wprost, jasne tło.
  • Ubezpieczenie
    Musi pokrywać koszty leczenia na min. 30.000 EUR (lub równowartość w PLN) i być ważne na terytorium Rosji.
  • Zgoda na przetwarzanie danych osobowych
    (kliknij żeby pobrać wzór)
    Pisemna zgoda na przetwarzanie danych osobowych (tylko w przypadku korzystania z pośrednictwa).

Koszty uzyskania wizy:

  • Opłata konsularna
    • Tryb normalny (7 dni roboczych) – 145,00 PLN
  • Opłata podawcza – 25,00 EUR ~ 110,00 PLN
    (pobierana przez rosyjskie centrum wizowe)
  • Voucher turystyczny – 50,00 PLN – 150,00 PLN netto
    (ceny przy zamówieniu przez naszą stronę – szczegółowe informacje w zakładce VOUCHERY DO ROSJI)
  • Pośrednictwo – 100,00 PLN netto
  • Ubezpieczenie – ok. 6,00 – 8,00 PLN / dzień
    (w zależności od ubezpieczyciela i pakietu)
Skontaktuj się z nami:

605 745 743

info@wizabroker.pl