Wiza do Wietnamu
turystyczno-biznesowa

Stolica: Hanoi
Waluta: đồng
Czas: UTC + 7

Wymagane dokumenty:
Wskaż myszką wybrany dokument aby wyświetlić dodatkowe informacje.

  • Paszport
    Posiadający nie mniej niż 2 wolne strony na wizy, ważny przez min. 6 miesięcy licząc od daty zakończenia wizy.
  • Wniosek wizowy
    Wypełniany elektronicznie. Należy go wydrukować i podpisać. Podpis powinien być taki, jak w paszporcie.
  • Zdjęcie
    Aktualne zdjęcie (wykonane w przeciągu ostatnich 6 miesięcy), w wymiarze 3,5 x 4,5 cm. Wykadrowane jak do paszportu biometrycznego: twarz na wprost, jasne tło.
  • Zgoda na przetwarzanie danych osobowych
    (kliknij żeby pobrać wzór)
    Pisemna zgoda na przetwarzanie danych osobowych (tylko w przypadku korzystania z pośrednictwa).

Koszty uzyskania wizy:

  • Opłata konsularna – 250,00 PLN
Skontaktuj się z nami:

605 745 743

info@wizabroker.pl